onsdag 8 oktober 2008

Un, Dos & Tres kickin' Webbplatser.

Uppgift: Rekommendera tre webbplattser.

Nr: Un

www.sl.se

Poäng: Gör en sökning vart ifrån och dit du vill åka inom en viss tidsram med sl's lokaltrafik.

Vad skulle man gjort utan sl.se, sitta med utgångna gamla tabellhäften som ändå va förra sommarens schema uppläggning . Vet att jag skulle i af fått väntat långa perioder vid bussbyten och kommit försent X antal gånger utan de här guldkornet. Det negativa är väll att ibland så räknar tidsdatorn fel eller skickar iväg än på en lång omvägsresa. Sen att sl rånar än varje månad på 690 spänn är en annan femma.....el ett annat blogg inlägg.



Nr: Dos

www.DeviantART.com

Poäng: Ladda upp konst, foto och digitala illustrationer, Kommunicera med andra samt köp varandras motiv på diverse materiella saker.

Här kan man söka bland oändligt många kreativa samt begåvade människors olika alster. Åter få inspirationen till att börja om på något nytt när idé torkan råder. Det negativa med denna sida kan ju vara att man kan känna sig som en lort i rymden bland så många användare antagligen eftersom det är en så stor och global community. Det Positiva är att man inte behöver vara medlem för att kunna ta del av materialet.


Nr: Tres
www.bilddagboken.se
Poäng: Ladda upp bilder dagligen, bevaka dina bekantas dagböcker, fototävlingar och kommentera i varandras dagböcker.

Det som är bra med denna community är att man kan välja hur öppen man vill vara med sin dagbok, om alla ska kunna gå in och läsa den eller bara sina närmaste vänner. Om man varit medlem och kontinuerligt uppdaterat bilder så är det väldigt trevligt att kunna gå tillbaka 3 år, i mitt fall, och se vad man haft för sig. Om man kanske inte kommer ihåg vissa bort flummade dagar ^^



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar